Με λαμπρότητα η Τοπική Εκκλησία, θα γιορτάσει τα Θεοφάνεια, με επίκεντρο το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.Την παραμονή των Θεοφανείων,Τετάρτη 5 Ιανουαρίου,από τις 5.30′ έως τις 8.30’το πρωί, θα τελεστούν ο Όρθρος, οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Θεοφανείων, ο Εσπερινός, η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ο Μέγας Αγιασμός.

Στις 6.30′ το απόγευμα, στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Θεοφανείων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου.

Ανήμερα της γιορτής,6 Ιανουαρίου,θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει το Μέγα Αγιασμό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ξεκινήσει η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιεράς Εικόνος Βαπτίσεως του Κυρίου στους δρόμους του Βόλου, με κατάληξη την παραλία, όπου ο Επίσκοπος θα τελέσει τον Αγιασμό των υδάτων.
Προηγούμενο άρθροΚρήτη – Ο εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 24χρονο που χτύπησε την μητέρα του
Επόμενο άρθροΤαμείο Ανάκαμψης – Εντός 2 μηνών η αξιολόγηση του αιτήματος της Ελλάδας για εκταμίευση 3,6 δισ. ευρώ