Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και λήγουν το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Βόλο, οι χειμερινές εκπτώσεις του νέου έτους.

Σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αναφέρει τι πρέπει να προσέξουν καταναλωτές αλλά και έμποροι αυτή την εκπτωτική περίοδο, σημειώνοντας πως, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπονται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να αντιστοιχεί στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής.Οι κυρώσεις είναι αυστηρές καθώς στους παραβάτες των διατάξεων θα επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 €.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 (η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων), τα εμπορικά καταστήματα- μέλη του Συλλόγου μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 15:00.

Τέλος, ο Σύλλογος επισημαίνει και τη γενικότερη υποχρέωση για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνο’ι’ού,τόσο για την δημόσια υγεία όσο και για την αποφυγή υψηλών προστίμων.

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία – Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού – Χιόνια μέχρι και στην Αττική – Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Επόμενο άρθροΔήμος Αθηναίων – Εξελέγη το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου