Θύμα απατεώνα έπεσε 45χρονος Βολιώτης, που πλήρωσε 1.000 € ως προκαταβολή για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χωρίς να το αποκτήσει.
Ο δράστης ηλικίας 35 ετών δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης δύο ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα για το αδίκημα της απάτης.

Συγκεκριμένα,τον Ιανουάριο του 2018, ο 35χρονος, κάτοικος πόλης της Πελοποννήσου, ανήρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελία πώλησης ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου έναντι 2.000 €. Την αγγελία είδε ο 45χρονος Βολιώτης που επικοινώνησε με τον άνδρα, ο οποίος του είπε ότι υπήρχαν πολλοί ενδιαφερόμενοι για το αυτοκίνητο. Έτσι συμφώνησαν να του καταβάλει ως προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης 1.000 € και τα υπόλοιπα χρήματα θα του τα έδινε, όταν θα ολοκληρώνονταν η αγοραπωλησία και θα παραλάμβανε το όχημα. Ωστόσο, ο 35χρονος στη συνέχεια εξαφανίστηκε, διακόπτοντας κάθε επικοινωνία με τον 45χρονο από το Βόλο, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και κατάθεσε μήνυση στην αστυνομία.

Προηγούμενο άρθροΝτόρα Μπακογιάννη: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές – Πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΒιασμός της ανήλικης από ιερέα: Σοκάρει η δικογραφία – Κόλαση τα όσα περνούσε στα χέρια του η κοπέλα