Οι ήττες συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής έχασε από τη Λάρισα,στο γήπεδο της Νεάπολης,με 2-1,στο ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα ως προπονητή της ομάδας.Νωρίς,νωρίς,η ομάδα του Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ.Στο 6′ λεπτό ο Φιλίποβιτς………. ολιγώρησε και μετά από βαθιά μπαλιά, ο Όγκμποε βγήκε απέναντι στον Ξενοδόχοβ και δεν αστόχησε, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 47’ ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, και ο προωθημένος Στάμου με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-1.Η Λάρισα, στο 63’ έφτασε στο 1-2, μετά από νέα……..αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Ύστερα από γέμισμα, ο Ογκμποε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την………προσπάθεια του Ξενοδόχοβ.Από κει και μετά κι ενώ θα περίμενε κανείς να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Βόλου για να ισοφαρίσει,οι μηχανές,όλως περιέργως………έσβησαν κι έμεινε το 1-2 ως το τέλος.Ετσι ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού!!!!

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα (90’ Μαρκοπουλιώτης), Κουντουριώτης, Ντιαμπί (64’ Κατσούκης), Γκαργκαλατζίδης (74’ Ασαμόα), Χατζής, Βερνάρδος (74΄Νάνι)

ΑΕΛ (Γκουτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς (52’ Παπαγεωργίου Θ.), Παπαγεωγίου Κ. (52’ Γιάκος), Γλυνός (73’ Μαυριάς), Όγκμποε, Κολομπίνο (52’ Ραμίρεζ), Ακούνια (90’ Μιλτιάδης).

Νίκος   Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕξοργιστικό βίντεο: «Νταής» χτύπησε μετανάστη μέσα στον ηλεκτρικό
Επόμενο άρθροΆνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο