Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις έρχεται στη χώρα αναμένοντας να πλήξει και τη Θεσσαλία, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Όπως ενημερώνει η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας,ως το μεσημέρι της Κυριακής, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά – ημιορεινά και τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Προηγούμενο άρθροΧατζηδάκης: Η πρόταση μομφής υπενθυμίζει αυτόματα τη καταστροφική διαχείρισή σας στο Μάτι και στη Μάνδρα
Επόμενο άρθροΠόσα νέα κρούσματα κορωνο’ι’ού εντοπίστηκαν την Παρασκευή σε σχολεία της Μαγνησίας