Τα Τζουμέρκα αποχαιρέτισαν τον 21χρονο σκιέρ Ερμή Θεοχαρόπουλο, τον νεαρό ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών. Η οικογένεια του, συναθλητές και φίλοι, τον «αποχαιρέτησαν» την Τρίτη (01.02.2022)  με δάκρυα στα μάτια, αλλά και ένα μεγάλο γιατί. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των «Μπλε», ήταν η νονά του άτυχου Ερμή και λίγες ώρες μετά την κηδεία του ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλώντας για το «πνευματικό της παιδί». Στο βίντεο της δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που όπως είπε έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του και ενώ ήταν παρόντες οι γονείς του οι οποίοι έτρεξαν πρώτοι στο σημείο όπου είχε γίνει το ατύχημα.

Κατηγόρησε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης στα Τζουμέρκα μιας και σύμφωνα με την ίδια έφτασαν στο σημείο πέντε ώρες αργότερα, και γενικότερα υπήρχαν πολλές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. «Καλό ταξίδι μου αγόρι μου», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Κεφαλά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Τζώρτζια των Μπλε: Βαφτισιμιός της ο 21χρονος σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒιασμός στη Θεσσαλονίκη: Επανέλεγχο των εξετάσεων θα ζητήσει η 24χρονη
Επόμενο άρθροΕξαγοράζει το στούντιο Destiny για 3,6 δισεκ. δολάρια