To σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Μαργαρίτης Σχοινάς και άφησε στη μνήμη του ένα κίτρινο τριαντάφυλλο. «Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», είναι το μήνυμα που έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν. Αμέσως μετά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κύριος […]

To σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Μαργαρίτης Σχοινάς και άφησε στη μνήμη του ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

«Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», είναι το μήνυμα που έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Αμέσως μετά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κύριος Σχοινάς έγραψε: «Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη σήμερα στο Χαριλάου.

Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία Άλκη: Αν είχαν συλλέξει υλικό DNA από τη γιάφκα θα ταυτοποιούσαν τους υπόπτους – Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας
Επόμενο άρθροΝέος Βουτζάς: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – «Στην επόμενη βροχή θα τα πάρει το ρέμα»