Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 18:27

Εκμεταλλευόμενη τις έξτρα ημέρες των μεταγραφών στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε δύο πολύ σημαντικές σημαντικές προσθήκες, καθώς απέκτησε ως το τέλος της σεζόν τον Πορτογάλο Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες, γνωστότερο ως Πίτσι, και τον Αιγύπτιο Μαχμούντ Χασάν “Τρεζεγκέ”.

Η πρωταθλήτρια του 2020, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ελπίζει με τις μεταγραφές αυτές να κερδίσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τον άτυπο τίτλο της καλύτερης ομάδας της Κωνσταντινούπολης, σε μία χρονιά που οι τρεις παραδοσιακές δυνάμεις του τουρκικού ποδόσφαιρου, Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, κινούνται στη μετριότητα.

Ο 32χρονος Πίτσι αγωνιζόταν από το 2014 και μέχρι τώρα στην Μπενφίκα, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, δύο λιγκ καπ και τρία σούπερ καπ. Εχει πανηγυρίσει επίσης το Europa League του 2012 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, με την οποία κατέκτησε το Nations League (2019) και συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017.

Ο 27χρονος Τρεζεγκέ θα πάει στην Κωνσταντινούπολη μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου έφτασε ως τον τελικό με την εθνική Αιγύπτου, ως βασικός επιθετικός δίπλα στον Σαλάχ. Ανήκε στην Αστον Βίλα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Τουρκία, με τη φανέλα της Κασίμπασα. Μετράει 55 συμμετοχές και 8 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, 18:37



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάνος Νάτσης: Η φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του 11 ημέρες μετά τον θάνατό του
Επόμενο άρθροΒουλή: Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τη μοριοδότηση προσωπικού στα νοσοκομεία