Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 18:29

Στις 19.30 (Novasports Prime) θα ξεκινήσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 

Οι «ερυθρόλευκοι», που παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και προέρχονται από τη δύσκολη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο, θα παίξουν για τη νίκη απέναντι στην «Ένωση», προκειμένου να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα τους με την Αταλάντα για τα πλέι οφ του Europa League.

Αντίθετα, ο «Δικέφαλος» θα παίξει στο Φάληρο για να επουλώσει μερικές από τις πληγές που άνοιξε στο… σώμα του ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και για να σπάσει τη δυσμενή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Πειραιώτες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός, Ορελ Γκρίνφελντ. Ο 40χρονος ρέφερι, που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ιντάν Γιαρκόνι, Άβι Γκολντστάιν, 4ος θα είναι ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ζιβ Άντλερ, με τον Νικολακάκη.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Α. Καμαρά, Τικίνιο.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 18:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμο σχέδιο αναβάθμισης των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας
Επόμενο άρθροΑποκαλύψεις για το «θρίλερ της Πάτρας» – Τι λένε οι γιατροί για τα τρία παιδιά, τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ