Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους δηλώνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι περιμένουν ραντεβού για συνάντηση με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Ενέργειας, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων πήραν το Σάββατο, οι αγρότες του Τυρνάβου και της Ελασσόνας όπου μαζί με τους κτηνοτρόφους, συγκεντρώθηκαν στη Μελούνα και απέκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης.

Μέχρι τώρα,οι Θεσσαλοί αγρότες συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Κουτσούμπα (ΚΚΕ) και Κυριάκο Βελόπουλο (Ελληνική Λύση).

Το μπλόκο της Βοιωτίας θα επισκεφθεί το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος θα συναντηθεί με τους αγρότες στο δημαρχείο του Ορχομενού ενώ την Τρίτη θα βρίσκεται στο μπλόκο της Νίκαιας ο γραμματέας του Μέρα25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο δρόμο βγήκαν το Σάββατο και οι αγρότες της Αταλάντης
με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα,οι οποίοι κινήθηκαν μέσα στην Αταλάντη και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στις παλιές αποθήκες της Ένωσης.

Τις επόμενες ημέρες περιμένουν ενίσχυση της δύναμής τους, ενώ βρίσκονται σε επαφή με τους υπόλοιπους αγρότες του δήμου Λοκρών.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη νίκη για την Τότεναμ, 3-2 την Σίτι
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στις νίκες η Κολωνία, 1-0 την Άιντραχτ