Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 19:45

Με την πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χερμάν Μπούργος, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/2) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο (Τετάρτη 23/02, 18:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Συνεργάτες του Μπούργος, ήταν τόσο ο Απόστολος Τερζής όσο και ο Αργεντινός γυμναστής Χουάν Μανουέλ Αλφάνο. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο 52χρονος πρώην βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε, ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ντάνιελ Σούντγκρεν, όχι όμως και του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μπούργος: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Μάνος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 20:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠήρε 15 κιλά κι αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης για Νέα Τούμπα: «Είναι στην τελική ευθεία»