Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, 17:43

Ο Τόμας Βατσλίκ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την Αταλάντα, με τον Τσέχο γκολκίπερ να δηλώνει ότι το παιχνίδι με τους Ιταλούς αποτελεί «μια τεράστια πρόκληση» για την ομάδα του.

«Ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας στο γήπεδο, έστω και με το 50% της χωρητικότητας. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια και την ενέργειά τους. Σίγουρα είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά απέναντι στην Αταλάντα θα είναι δύσκολο. Δεν θυμάμαι πότε τελευταία φορά δεν σκόραραν. Όπως είδαμε και στο πρώτο ματς είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και δυνάμεις. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τα πάντα», τόνισε ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω πως για μας είναι το ίδιο, είτε παίζουμε με τριάδα είτε με τετράδα στην άμυνα. Παίξαμε κάποια παιχνίδια με τρεις αμυντικούς, στα περισσότερα με δύο στόπερ, αλλά είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε και έχουμε την ποιότητα να προσαρμοστούμε σε κάθε σύστημα», πρόσθεσε, ενώ για τις απουσίες της Αταλάντα, είπε: «Πάντα είναι δύσκολο να σου λείπουν σημαντικοί παίκτες, αλλά η Αταλάντα έχει μεγάλο ρόστερ με πολλή ποιότητα και σίγουρα δεν αποτελεί ανακούφιση για μας πως θα έχουν δύο απουσίες επιθετικών».

Η γνώμη του για το μέλλον της Αταλάντα και του Ολυμπιακού στο Europa League: «Ελπίζω για την Αταλάντα να τελειώσει αύριο (γέλια). Όποια ομάδα κι αν περάσει αύριο μπορεί να φτάσει μακριά. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, δυνατές έδρες και μπορούν να κάνουν καλά πράγματα στο Europa League».

Ολοκληρώνοντας και απαντώντας για το αν γνωρίζει το μυστικό για προκρίσεις στο Europa League, ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης, τόνισε: «Το σημαντικό είναι να πιστεύεις και να τα δίνεις όλα. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση, με πολλές δυνατές ομάδες, κάποιες από τις οποίες ήρθαν από το Champions League. Αν δίνεις το 100%, το αποτέλεσμα θα έρθει. Φέτος ο τελικός θα γίνει στη Σεβίλλη που είναι η ομάδα… συνώνυμο του Europa League».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, 18:13

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εντόπισε «περίεργα σημεία» στη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς
Επόμενο άρθροΓλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης μηνύει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν