Στο στόχαστρο των διαδηλωτών, οι απολύσεις και η ακρίβεια. Διεκδικούν την υπογραφή ικανοποιητικών συλλογικών συμβάσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σύνταγμα, μεγάλο, πανεργατικό συλλαλητήριο με χιλιάδες εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για την ακρίβεια, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους, «στην πολιτική που ισοπεδώνει τη ζωή των εργαζομένων αλλά και στον πόλεμο που φέρνει τον λαό αντιμέτωπο με μεγάλους κινδύνους».

.Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, και με δυναμική πορεία κατέληξαν στο Σύνταγμα, με τους γύρω δρόμους από την πλατεία να είναι κλειστοί.

«Παρών» στο συλλαλητήριο, δίνουν εργάτες από την COSCO, απεργοί από τη ΛΑΡΚΟ με τις οικογένειες τους, εργάτες από δεκάδες χώρους δουλειάς, αυτοαπασχολούμενοι και φοιτητές.

Λόγω της διαδήλωσης αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί αυτή την στιγμή , με την Τροχαία να αναφέρει ότι οχήματα δεν κινούνται στην Βασιλίσσης Σοφίας (από την Σέκερη), στην Πανεπιστημίου, στην Αμαλίας και την Σταδίου.

Στο Σύνταγμα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τη συμπαράσταση και υποστήριξη του ΚΚΕ στους αγώνες των εργαζομένων για τα δικαιώματά τους, στη ζωή, τη δουλειά, το μεροκάματο την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που παραβρίσκεται στο μεγάλο συλλαλητήριο συνδικάτων και ομοσπονδιών στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟυκρανία: Στην Μολδαβία η αυτοκινητοπομπή που αναχώρησε από την ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο
Επόμενο άρθροΕυγνωμοσύνη Ουκρανού πρέσβη σε Μπακογιάννη για τη στήριξη στη χώρα του