Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 19:09

Αλλαγή δεδομένων από σήμερα στην ΑΕΚ, αφού ανακοινώθηκε αποστολή σε εντός έδρας ματς, για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες. Ο πρώην –πλέον- προπονητής Αργύρης Γιαννίκης προτιμούσε να επιλέγει την ομάδα του ανήμερα του αγώνα, εφόσον γινόταν εντός Αττικής. Αντίθετα, ο υπηρεσιακός τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέστρεψε στην κανονικότητα και επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, για το αυριανό (20:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα μαζί με το συνεργάτη του, Ηλία Κυριακίδη, στις εγκαταστάσεις των Σπάτων όπου βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως είναι φυσικό, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έδωσε το «παρών» ανήμερα ακόμα μίας προπονητικής αλλαγής.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Στάνκοβιτς και Γέβτιτς, αλλά και ο τιμωρημένος Νταμιάν Λε Ταλέκ που συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα χάσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με τον ΠΑΟΚ και την προσεχή Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 19:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓυμνάσιο του Βόλου υποδέχθηκε μαθητές και καθηγητές από πολλές ευρωπα’ι’κές χώρες
Επόμενο άρθροΜετράει επιστροφές εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ