Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, 16:10

Στην ένταση που θα πρέπει να βγάλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο παρκέ απέναντι στη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας την Τρίτη (15/3, 20:00, Novasports Prime), εστίασε στις δηλώσεις του ο Σακίλ ΜακΚίσικ, κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του Πειραιά για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζει κάθε ματς ως τελικό, στην προσπάθεια εξασφάλισης του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ δήλωσε πριν από το παιχνίδι με τους Λιθουανούς:

«Θεωρώ πως η ένταση θα παίζει σημαντικό ρόλο», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Σακίλ ΜακΚίσικ. «Θα πρέπει να βγούμε με το μυαλό μας στην άμυνα, ώστε να δώσουμε από νωρίς τον τόνο και να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει και ο επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, απάντησε: «Σίγουρα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και την κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εστιάζουμε αποκλειστικά σε αυτό».

Για την περσινή «οδυνηρή» ήττα στο Κάουνας, σχολίασε: «Ήταν μια σκληρή ήττα και μια δύσκολη περίοδος, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν, μια νέα χρονιά, οπότε αύριο θα πρέπει να ‘κανονίσουμε’ τη δουλειά». Ερωτηθείς είναι έτοιμος να «γράψει» αλλιώς την ιστορία αυτή τη φορά, απάντησε: «Το ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο!».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, 16:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλάζουν όλα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Πώς θα γίνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: 22.694 κρούσματα σήμερα, 364 διασωληνωμένοι και 70 θάνατοι