Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου απαριθμεί κοντά στους 300 ανθρώπους. Θα περίμενε λοιπόν κανείς, οι λίγοι αυτοί συνάνθρωποι μας να ασχολούνται στο ακριτικό αυτό νησί με τα δικά τους προβλήματα και μόνο. Και όμως. Οι άνθρωποι του Αγίου Ευστρατίου απέδειξαν πως λίγοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Ουκρανίας, ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου μαζί με την πολύτιμη συνδρομή των επαγγελματιών, των κατοίκων του νησιού, καθώς και των ετεροδημοτών από το γειτονικό νησί της Λήμνου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πλήθος τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.

Η δημοτική Αρχή δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει: «Η ευαισθητοποίηση και η άμεση ανταπόκριση όλων των κατοίκων του ακριτικού νησιού μας ήταν συγκινητική. Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά τον καθένα ξεχωριστά που συνέβαλε με τεράστια προθυμία από το υστέρημά του.

Η ανθρωπιστή βοήθεια θα αποσταλεί στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να διατεθούν στον Ουκρανικό λαό.

Στέλνουμε όλοι μαζί μήνυμα Αγάπης και Ειρήνης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣουπερμάρκετ: Σε ποια προϊόντα βάζουν «κόφτη» – Αγωνία για τις τιμές
Επόμενο άρθροΕπίδομα μητρότητας: Ηλεκτρονική υποβολή και μέσω των ΚΕΠ