Το Χρυσό Βραβείο για την Παιδική Χαρά, παρέλαβε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας. Ο Δήμαρχος κατά την παραλαβή του βραβείου στα πλαίσια της διοργάνωσης Best City Awards ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στον σχεδιασμό κα την υλοποίηση του έργου και συγκεκριμένα, το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, την π. διευθύντρια και τους διατελέσαντες αντιδημάρχους Τεχνικών έργων.

Η δημιουργία παιδικών χαρών είναι μια διαδικασία που πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν της πολλούς παράγοντες. Από το σημείο που θα γίνει, από την προσβασιμότητα που έχει, από την ασφάλεια και πιστοποίηση των οργάνων ψυχαγωγίας που διαθέτει, από την ύπαρξη παιχνιδιών που είναι προσβάσιμα σε παιδιά με αναπηρία, έως και την φύλαξη της. Οπότε ένα βραβείο έχει την σημασία του δεδομένου πως προσμετρούνται όλοι οι παράγοντες που αναφέρθηκαν και άλλοι περισσότεροι.

Παράλληλα, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει δεντροφύτευση στους πρόποδες του Υμηττού το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022.

300 περίπου δέντρα θα φυτευτούν που θα εμπλουτίσουν το πράσινο στο βουνό, κυρίως όμως θα μεταφέρουν το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, που αντιμετωπίζει πολλές και σοβαρές προκλήσεις που σχετίζονται κυρίως με την κλιματική αλλαγή.

Η δεντροφύτευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ένταξης του Δήμου στη Διεθνή Πρωτοβουλία Φύτευσης Δένδρων «75UN– 75 Trees UNAI SDG7.

Τόπος Συνάντησης για όσους ενδιαφέρονται: Οδός Αναστάσεως στη στροφή προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου και ώρα Συνάντησης – 10:00.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικοδόμοι: Απεργιακό συλλαλητήριο στο κέντρο τις Αθήνας για ΣΣΕ και ακρίβεια
Επόμενο άρθροΚρήτη: Διασωληνώθηκε ο πρώτος ασθενής με Όμικρον 2