Συνελήφθη χθες (21-03-2022) το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 30χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης:
• προχθές (20-03-2022) το απόγευμα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απασχόληση 37χρονου υπαλλήλου, αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ και
• χθες (21-03-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο αυτού, αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -190- ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, την 14-03-2022 το απόγευμα στο Βόλο, ο 25χρονος δράστης, αφού αφαίρεσε τσαντάκι 24χρονου ημεδαπού, από εξωτερικό πάγκο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), ακολούθως, μετέβη σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (mini market), όπου κάνοντας χρήση τραπεζικής κάρτας του παθόντα που υπήρχε στο τσαντάκι, πραγματοποίησε -5- ανέπαφες συναλλαγές, συνολικής αξίας -130- ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Αδέσποτα σκυλιά έριξαν στο δρόμο γυναίκα και άρχισαν να την δαγκώνουν
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: Θετικοί στον ιό Κουφοντίνας και Μαζιώτης στις φυλακές Δομοκού