Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 19:45

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, στις αρχαιρεσίες, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος σήμερα στη διάρκεια του 72ου συνεδρίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας στη Ντόχα, παραμονή της κλήρωσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ο 52χρονος Ιταλοελβετός δικηγόρος, ανέλαβε τα ηνία της FIFA το 2016, όταν η παγκόσμια ομοσπονδία βρισκόταν στη μέση ενός παγκόσμιου σκανδάλου διαφθοράς, προτού επανεκλεγεί ως ο μοναδικός υποψήφιος το 2019.

Χωρίς σημαντικό αντίπαλο προς το παρόν, ο Ινφαντίνο θα υποβάλει αίτηση για τρίτη και τελευταία τετραετή θητεία κατά τη διάρκεια του εκλογικού Συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ντόχα, στολισμένο με τις σημαίες των 211 ομοσπονδιών που συνδέονται με τη FIFA, οι σύνεδροι πήραν τις θέσεις τους για αυτή τη συνάντηση που διοργανώθηκε τελικά δια ζώσης μετά από δύο διαδοχικές εκδόσεις με τηλεδιάσκεψη λόγω της πανδημίας Covid-19.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 20:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στη μνήμη των παιδιών
Επόμενο άρθροΠάτρα: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς», λέει συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.