Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν οι καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την 40χρονη Άννα Δεσποτοπούλου που έπεσε νεκρή έξω από ATM στον Αλμυρό.

Η 40χρονη ήταν από τον Πλάτανο Αλμυρού και είχε υπάρξει φοιτήτρια του Τμήματος. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ βρισκόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας μαζί με τον αδελφό της, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου στις 21:05 απεβίωσε.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πριν ένα χρόνο τον αδελφό της, που ήταν πυροσβέστης και έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του καθήκοντος από καρδιά.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Με μεγάλη θλίψη υποδεχθήκαμε την αναγγελία της άκαιρης και άδικης απώλειας της απόφοιτης του Τμήματός μας Άννας-Παναγιώτας Δεσποτοπούλου. Τη γνωρίσαμε ως φοιτήτρια, την εκτιμήσαμε και τη θαυμάσαμε.

Στην οικογένεια και στους οικείους της προσφέρουμε τις σκέψεις μας και τις προσευχές μας σ’ αυτή τη στιγμή του σκοταδιού στη ζωή τους. Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου ανθρώπου. Ο θάνατος αφήνει έναν πόνο που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει, αλλά η αγάπη αφήνει μια μνήμη που κανείς δεν θα κλέψει ποτέ.
Θα παραμείνει στις μνήμες μας. Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Προηγούμενο άρθροΚαισαριανή: Ο Δήμος προτείνει τρόπους μείωσης των αποβλήτων
Επόμενο άρθροΛαμία: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη