Το αυτοκίνητο κινούνταν επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και βρέθηκε κυριολεκτικά μέσα στα ΕΛΤΑ της περιοχής

Σφοδρή σύγκρουση με -ευτυχώς μόνο- υλικές ζημιές συνέβη στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι όταν αυτοκίνητο μετά από μια τρελή κούρσα βρέθηκε κυριολεκτικά μέσα στα ΕΛΤΑ της περιοχής.

Από το αυτοκίνητο που βρέθηκε εντός του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Κηφισίας απεγκλωβίστηκαν σώοι ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του οχήματος.

Το αυτοκίνητο κινούνταν επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και βρέθηκε κυριολεκτικά μέσα στα ΕΛΤΑ της περιοχής.

Η σφοδρή σύγκρουση προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο κτήριο, όπως αναφέρει το Open, ενώ η τζαμαρία καταστράφηκε εντελώς.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Και οι δύο φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό.

Ο ιδιοκτήτης του κτηρίου που μένει αρκετά κοντά στο σημείο, άκουσε το θόρυβο και έτρεξε στο σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Η ανατομία της φρίκης – «Αυτές είναι οι εμμονές που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου»
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: Πού εντοπίζονται τα 10.358 νέα κρούσματα – Ο χάρτης της διασποράς