Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 57χρονου Χρήστου Ράδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο σπίτι του στα Τρίκαλα.

Ο 57χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής το τελευταίο 24ωρο ώρες και, καθώς δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις, τον αναζήτησε οικείο του πρόσωπό του, το οποίο τον βρήκε νεκρό  στο πατρικό του σπίτι που ήταν στην ίδια γειτονιά όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ο θάνατός αποδίδεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Χρήστος  Ράδος ήταν πολύ κοινωνικός. Σπούδασε στη Γυμναστική ακαδημία του Βελιγραδίου και επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση ξυλείας με τον πατέρα του και τον αδελφό του,  ενώ τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε το Wine Bar, Gallo Nero επί της οδού Καρανάσιου στα Τρίκαλα. Ήταν γνώστης του κρασιού και μέλος του Συλλόγου Οινοφίλων “Οινέας”.

 

Είχε μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στις αρχές της δεκαετίας του 70, ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992.

Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ιώ Τόγελου και είχε τρία παιδιά, την Εβελίνα, τον Μιχαήλ Αγγελο και τη Σμαράγδα.

Η κηδεία του θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη.

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: «Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου
Επόμενο άρθροΌταν Κομοτηνή και Βαρκελώνη ενώθηκαν για καλό σκοπό