Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 13:05

Μεγάλα εμπόδια στη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία για το ματς της Πέμπτης (7/4, 22:00) κόντρα στη Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Conference League.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να θεωρήσει νόμιμη τη συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε) στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης (6/4), έχει ως αποτέλεσμα όλα τα αεροπλάνα να παραμείνουν καθηλωμένα στα αεροδρόμια της χώρας.

Αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για τους φίλους του «Δικεφάλου», καθώς ο κύριος όγκος αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη στη Μασσαλία προκειμένου να βρεθεί στο Βελοντρόμ.

Αυτη η κατάσταση αφορά κυρίως όσους έκλεισαν μεμονωμένα εισιτήρια με ενδιάμεσους σταθμούς προκειμένου να φτάσουν κοντά στη Μασσαλία και να ταξιδέψουν εκεί είτε οδικώς, είτε αλλάζοντας αεροπλάνα, έχοντας προγραμματίσει εδώ και αρκετές ημέρες το ταξίδι τους.

Λογικά οι αεροπορικές εταιρείες που δεν πετάξουν αύριο θα πρέπει να φροντίσουν να εξυπηρετήσουν όσους χάνουν τις πτήσεις τους την Πέμπτη την ημέρα του αγώνα. Το μεγάλο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια σε εταιρίες που ματαιώνοντας τις πτήσεις τους αύριο, θα περιοριστούν απλά στην επιστροφή των ναύλων τους.

Εκτός από την πτήση τσάρτερ της αποστολής του «Δικεφάλου» που δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα, ήταν προγραμματισμένη μια ακόμη πτήση τσάρτερ μισθωμένη από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήδη γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση για την συγκεκριμένη πτήση που ενδεχόμενα μπορεί να γίνει τα ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη μετά τη λήξη της απεργίας, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Ήδη πάντως παρατηρείται μεγάλη κίνηση σε πτήση προς τη Νίκαια της Γαλλίας την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, από φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να βρεθούν στο Βελοντρόμ καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τα εισιτήρια τους.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 13:05

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤριμερής ΥΠΕΞ Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Δένδια με Κασουλίδη
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί – Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο