Ας κάνουμε, λοιπόν, έναν……θλιβερό απολογισμό, της μέχρι τώρα στάσης της Ελληνικής Κυβέρνησης στην εισβολή των Ρώσων και στον πόλεμο που συνεχίζεται στην Ουκρανία, για περισσότερες από 40 μέρες, με φρικαλεότητες και φοβερές καταστροφές.

Νομίζω ότι, δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν εκφράζει την αγανάκτησή του για τη Ρωσική εισβολή και όσα ακολούθησαν. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι τα……αυτογκόλ της ελληνικής πλευράς, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Κάνουμε ο,τι μπορούμε για να διαλύσουμε κάθε ίχνος σχέσης με τη Ρωσία, ενώ αυτό είναι εναντίον μας. Στείλαμε όπλα, ενώ δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε.Για ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί να έχει κανείς αντίρρηση.

Σπεύσαμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα κατά της Ρωσίας, απελάσαμε 12 Ρώσους διπλωμάτες, φέραμε τον Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή και δεν είπε κουβέντα για το Κυπριακό και την τουρκική εισβολή, ενώ έφτασε μέχρι το……”Ελευθερία, ή, θάνατος” του ’21. Τέλος, μίλησε επίσης στην ελληνική βουλή, ένας νεοναζί του περίφημου τάγματος ΑΖΟΦ, ελληνικής καταγωγής, λέει, μαχητής της Μαριούπολης.

Μετά απ’ όλα αυτά, λέει η ελληνική κυβέρνηση, ότι, εμείς είμαστε…….λεβέντες και η Τουρκία στο περιθώριο!!!!!!! Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Η Τουρκία, πατώντας σε δυο βάρκες και σε τρεις, είναι και με τη Ρωσία και με την Ουκρανία και με το ΝΑΤΟ. Το αποτέλεσμα;;;;;;;Αυτό που όλοι βλέπουμε. Η Τουρκία στο επίκεντρο κι εμείς στο περιθώριο, γιατί δεν είμαστε διπλωμάτες και πολύ περισσότερο, δεν είμαστε ανοιχτομάτες. Ο λογαριασμός των άστοχων ενεργειών μας θα έρθει πολύ σύντομα και θα είναι βαρύς, δυστυχώς!!!!

Προηγούμενο άρθροΣινεμά: Πρεμιέρα για το Les Promesses, το Copshop και ακόμη έξι ταινίες
Επόμενο άρθροΧριστιάννα Καλογήρου: Σημασία στην ιχνηλασιμότητα και τυποποίηση του ελαιολάδου