Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, 19:00

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ, ξεκινώντας αύριο από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό (8/4, 20:00), θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντιπάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που επλήγησαν από τη ρωσική εισβολή, ανακοίνωσε σήμερα ο ουκρανικός σύλλογος.

Η Σαχτάρ δεν έχει παίξει από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα, τον Φεβρουάριο.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ακολουθήσουν εκείνοι με Λέχια Γκντανσκ (14 Απριλίου), Φενέρμπαχτσε (19 Απριλίου) και Χάιντουκ Σπλιτ (1 Μαΐου).

«Θέλουμε να μιλήσουμε για πόλεμο και ειρήνη στην Ουκρανία μέσω αυτών των αγώνων. Για τον τρομερό πόλεμο που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας, για τα δεινά και την καταστροφή που έφερε αυτός ο πόλεμος στη χώρα μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.

«Σχετικά με την ειρήνη, την ανάγκη να τελειώσει αυτή η τρέλα, να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή και να ξαναχτίσουμε τη χώρα. Τα μηνύματά μας είναι απλά: σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία και το ποδόσφαιρο για την ειρήνη, αυτό τα λέει όλα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, 19:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής στον αγώνα Περιστέρι-Άρης
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να διχάσουν τους πολίτες – Δεν έμαθαν από τα λάθη τους»