Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022, 19:37

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (ΕΡΤ3) το ντέρμπι των «αιωνίων», για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς από το αποτέλεσμά του θα καθοριστεί η πρώτη θέση στην Regular Season του πρωταθλήματος, η οποία ως γνωστόν δίνει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ και στους τελικούς.

Οι δύο «αιώνιοι» έχουν ίδιο ρεκόρ (17-1). Στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί με 81-76 των Πειραιωτών.

Η μοναδική ήττα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στο πρωτάθλημα ήρθε από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, ενώ μετά το «διπλό» στο Φάληρο ακολούθησαν τρεις νίκες του Ολυμπιακού σε Euroleague και Τελικό Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ντέρμπι με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο Σέρβος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμά) που είχε αποκομίσει στο ματς με την Άλμπα.

Στον αντίποδα οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ χωρίς τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ, καθώς ο Γάλλος εισήχθη στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Τσαρούχα.

Τα δεκάλεπτα:


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022, 20:00

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε ομιλία Τσίπρα ξεκινάει την Πέμπτη το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΜέσω του gov.gr οι αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης των αγροτών για το 2022