Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, 16:28

Έχουν βάση τα σενάρια για επαφές της ΑΕΚ με τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο που δημοσιεύτηκαν σήμερα, όμως η «Ένωση» επιδιώκει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα του προπονητή. Είναι μία στάση την οποία τηρεί ευλαβικά εδώ και αρκετές εβδομάδες, από τότε που διέρρευσαν οι πληροφορίες για συζητήσεις με τον Ρούντι Γκαρσία.

Όσον αφορά τον Ντι Φραντσέσκο, πρόκειται για τον παλιό παίκτη της Ρόμα με πολύ καλές σεζόν στην Σασουόλο (2012-2017) και τη Ρόμα (2017-2019), αλλά με πτωτική πορεία την τελευταία διετία σε Κάλιαρι και Βερόνα.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση της ΠΑΕ, «… η ΑΕΚ έχει εξετάσει και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή απόφαση, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα επιλογών που εξετάζονται. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία ονοματολογίας μέχρι να υπάρξει κάτι σοβαρό και προχωρημένο προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα».

Άλλωστε, υπάρχει μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα που επηρεάζει την απόφαση οποιουδήποτε σοβαρού προπονητή. Θα παίζει η ΑΕΚ στην Ευρώπη τον προσεχή Ιούλιο; Όταν το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σε μερικές εβδομάδες, στο τέλος των play off της Super League, τότε θα γίνουν και οι αποφασιστικές επαφές για το νέο προπονητή, που θα έχει την τιμή να κοουτσάρει την ομάδα στον πρώτο αγώνα της στην «Αγιά Σοφιά».

* Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Θα μπορούσε δυνητικά να προλάβει ακόμα και την αναμέτρηση της Μεγάλης Δευτέρας στα Γιάννενα, όμως στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο.

Ο Αυστριακός θα μπει συντηρητικά ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά το Πάσχα, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές των play off. Στο μεταξύ, σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος είχε πάρει άδεια από τη Δευτέρα και απουσίασε από το πρόγραμμα της Τετάρτης (την Τρίτη υπήρχε ρεπό).


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, 16:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Κυριαρχεί το στέλεχος ΒΑ.2 στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΠατούλης: Στο στόχαστρο οι αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ