Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 21:27

Στην αξία που είχε η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το πρώτο «τρίποντο» των «κιτρινόμαυρων» στα play off, αναφέρθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το 3-2 της Ένωσης στους «Ζωσιμάδες».

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τακτοποιημένο στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα, αλλά στο τέλος κάναμε τα εύκολα δύσκολα επειδή παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Για εμάς είναι σαν να μην έγινε η αγωνιστική γιατί δεν άλλαξε κάτι βαθμολογικά, είναι μια σημαντική νίκη όμως απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που είχε μόνο μια ήττα στα playoffs και είχε δυσκολέψει πολλές ομάδες. Ήταν σημαντικό να παραμείνουμε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο Οφρυδόπουλος και πρόσθεσε για την αλλαγή του συστήματος της ΑΕΚ:

«Σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό γιατί έχουμε και τους παίκτες να τους κάνουμε. Είδατε ότι είχαμε την κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο και τις φάσεις για να φτάσουμε σε ένα μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο». Όσο για την επιλογή του να παίξει με τρεις στόπερ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα; «Ήθελε λίγο χρόνο για να τελειώσει το παιχνίδι, ο αντίπαλος προπονητής έβαλε ένα δεύτερο φορ και στον ΠΑΣ αρέσει να παίζει με μεγάλες μεταβιβάσεις. Θεωρήσαμε πως έτσι δεν θα κινδυνεύσουμε αν και τελικά δεν το καταφέραμε».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 21:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: «Η σελίδα που θα αφήσει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία ο κ. Μητσοτάκης θα έχει ένα χρώμα: μαύρο»
Επόμενο άρθροΑπάτη μέσω………Σουηδίας με θύμα Βολιώτη