Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε τη Δευτέρα του Πάσχα, ο γνωστός Βολιώτης συνδικαλιστής και ιστορικό στέλεχος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Αντώνης Τυλιγάδας. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα όπου εξέπνευσε το πρωί.

Ο Αντώνης Τυλιγάδας, εργάστηκε για χρόνια στο εργοστάσιο «Χανδρής Καλώδια» και βρισκόταν πάντα κοντά στους εργαζόμενους, οι οποίοι τον ανέδειξαν στη θέση του Γενικού Γραμματέα αλλά και του προέδρου του του Εργατικού Κέντρου Βόλου για δύο δεκαετίες. Υπήρξε επίσης επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 στις 11:30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Αερινό. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σύμφωνα με τις οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του Covid 19. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στις «Άσπρες Πεταλούδες» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΚίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Κορίνθου, σε επιφυλακή η Τροχαία για την επιστροφή εκδρομέων
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα για πρώτη φορά στις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών – γυναικών