Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα που έγινε στο πανθεσσαλικό στάδιο. Η αναμέτρηση κρίθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη, σε ανατροπή του Πινακά από τον Ανδρέου στο 55’. Η Νίκη Βόλου ήταν απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, έφθασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο διαιτητής Κωνσταντίνος Ανδριανός της αρνήθηκε δύο φορές πέναλτι, σε χέρια των αμυντικών των φιλοξενούμενων εντός περιοχής, με τους φίλους της Νίκης να διαμαρτύρονται εντονότατα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός, όχι όμως και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο διαιτητής διέκοπτε συχνά τον αγώνα, δείχνοντας συνολικά εννιά κίτρινες και δεύτερη κάρτα σε Παναγιωτίδη και Μιράντα (με τη λήξη του αγώνα για διαμαρτυρία), σε ένα αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Κάσσος, Αθανασίου (85’ Ροχάνο), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (60’ Μέτσε), Τσουκαλάς, Κυριακίδης (60’ Γκαρσία), Μιράντα, Βλαχομήτρος (60’ Βασιλείου), Κουσκουνάς.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β’ (Αρ. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος (46’ Αποστολόπουλος), Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής (91’ Σαπουντζής), Πινακάς (80’ Ντόη).

Προηγούμενο άρθροΝίκησε ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά……..το πουλάκι της παραμονής πέταξε
Επόμενο άρθροΚλιμάκωση στο Αιγαίο: Η Ελλάδα διώχνει την Τουρκία από την άσκηση Tiger Meet μετά το μπαράζ παραβιάσεων