Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το τραγικό συμβάν που έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο «Πέτρινο», όπου στεγάζεται η κλινική covid.

Ο 61χρονος Λαμιώτης, ο οποίος είχε εισαχθεί μια ημέρα πριν στην κλινική, βγήκε στην βεράντα και πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

Μάλιστα, ο 61χρονος, λίγο έλειψε να παρασύρει στην πτώση του και μια νοσηλεύτρια η οποία τον κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή και έκανε ότι μπορούσε για ν’ αποτρέψει το κακό.

Ο 61χρονος Λαμιώτης, εκτός από τον κορωνοϊό, αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, που πιθανότατα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μοιραία απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτό που έγινε γνωστό αργότερα είναι τραγικό, αφού την ίδια ημέρα που αυτοκτόνησε ο 61χρονος έγινε και η κηδεία του πατέρα του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, γιατί ήταν στην κλινική covid και ίσως αυτό ήταν ένας ακόμη λόγος που επιβάρυνε την ψυχολογία του.

Προηγούμενο άρθροΜέχρι το 2026 στη Λίβερπουλ ο Κλοπ!
Επόμενο άρθροΒρέθηκε η 17χρονη από την Τρίπολη – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού