«Σοκαρίστηκε» ο Μάνος Δασκαλάκης στη θέα των φωτογραφιών της νεκρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πριν μερικές ημέρες.

Η αίσθηση που έχει ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά και την αντίδρασή τους στις φωτογραφίες,  είναι ότι πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν αυτό που έδειχνε μπροστά του σε ότι αφορά στην συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά του.

Σημαντικές οι επόμενες ημέρες

Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, μιλώντας στον Alpha, οι επόμενες 10 με 15 ημέρες είναι πολύ σημαντικές υπό την έννοια της νέας έρευνας των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νεκρή Ίριδα, ο δημοσιογράφος, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για  photoshop λέγοντας ότι δεν είναι. «Ακόμα και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι αναγνώρισε τελικά ότι στις φωτογραφίες είναι η Ίριδα», είπε ο κ. Κουσουλός.

Σε ότι αφορά την πορεία αυτών των φωτογραφιών, ο δημοσιογράφος είπε ότι «παρέπεσαν» από  την δικογραφία και γι’ αυτό δεν εστάλησαν ποτέ στην Αθήνα. «Πλέον περιλαμβάνονται» στην δικογραφία είπε ο κ. Κουσουλός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπέος: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ζήτησε το γήπεδο της Νεάπολης
Επόμενο άρθροΈλενα Αθανασοπούλου στον σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό: Θέλω να δουλέψω πλέον χωρίς να φοβάμαι