Μία περίεργη υπόθεση θανάτου αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 6 Μα’ί’ου.

Πρόκειται για τον εστιάτορα Δημήτρη Κουτλάγκα 47 χρόνων, από την Αργαλαστή στο Πήλιο, ο θάνατος του οποίου παρουσιάστηκε ως τροχαίο δυστύχημα αλλά, οι συγγενείς του ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν την αλήθεια, καθώς πολλά στοιχεία παραπέμπουν σε δολοφονία.

Δύο φίλοι του, που ήταν μαζί του το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου 2021 έξω από την Αργαλαστή, τον άφησαν βαριά τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας του χωριού, χωρίς να απαντήσουν στα ερωτήματα των γιατρών για το τι είχε συμβεί.

Στη μητέρα του είπαν ότι έπεσε θύμα τροχαίου με τη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο Αργαλαστής – Λεφοκάστρου, μία έρημη αγροτική περιοχή, χωρίς κατοικίες και κάμερες.

Ωστόσο συγγενείς και φίλοι που βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο φίλοι του 47χρονου υπέδειξαν, δεν εντόπισαν τη μηχανή του και από εκεί ξεκίνησε το θρίλερ. Ώρες αργότερα, κάτοικοι του χωριού που περνούσαν από τον ίδιο χώρο, βρήκαν τη μηχανή στην άκρη του δρόμου, με τα προσωπικά του αντικείμενα τοποθετημένα σ’ αυτήν.

Ο άτυχος εστιάτορας έδωσε μάχη επί μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε, τον οδήγησαν στο θάνατο.

Ο εισαγγελέας του Βόλου μετά την έρευνα των αστυνομικών της περιοχής, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Προηγούμενο άρθροΧανιά: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με θύμα άστεγο
Επόμενο άρθροΝέα Ιωνία: Έκρηξη από χειροβομβίδα σε πολυκατοικία