Πανδημία, κλεισούρα, αισίως τρία χρόνια παρέα με έναν ιό που μας άλλαξε τις ζωές. Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται σε κάθε μήκος και πλάτος της καθημερινότητάς μας. Οι νέοι δεν αποτελούν εξαίρεση, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο τους έλειψε η ανεμελιά και το ξεφάντωμα.

Ένα από τα σημεία αναφοράς των πάρτι είναι το θεατράκι στην περιοχή του Αναύρου. Καθημερινά πλήθος νέων συγκεντρώνεται στο σημείο, παρτάροντας αδιάκοπα με τη μουσική στη διαπασών και το αλκόολ ανά χείρας. Η κατάσταση πολλές φορές ξεφεύγει με νέους ανθρώπους να λιποθυμούν από το ξενύχτι και το μεθύσι και διασώστες να σπεύδουν στο σημείο για να παράσχουν πρώτες βοήθειες.

Οι κάτοικοι της περιοχής πλέον βρίσκονται στα… “κάγκελα” αφού γι’ αυτούς δεν πρόκειται για ξεφάντωμα και ευχάριστες καταστάσεις, αλλά για οχλαγωγία που τους οδηγεί στην ταλαιπωρία, καθώς είναι αδύνατο να κοιμηθούν. Οι περίοικοι πλέον ζητούν άμεση λύση στο πρόβλημα και φυσικά την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απομάκρυνση των πάρτι από το συγκεκριμένο σημείο.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα που προκύπτει είναι η σωρεία απορριμμάτων και σκουπιδιών που μαζεύονται από τον κόσμο που παρτάρει εκεί, αμελώντας την υγιεινή και την προστασία του περιβάλλοντος και της περιοχής. Το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει διαστάσεις καθώς πλέον οι κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να περάσουν από το σημείο, καθ’ ότι αδέσποτα και επιθετικά σκυλιά κάνουν την επίσκεψή τους για να τραφούν από τα σκουπίδια.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων προκαλεί τρόμο στα Πυλαιώτικα – Κάτοικοι παίρνουν ταξί για μικρές αποστάσεις
Επόμενο άρθροΚαιρός: Καλοκαιρινό το Σαββατοκύριακο – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα γράψει 30 βαθμούς Κελσίου