Ένα επικίνδυνο παιχνίδι ζωής και θανάτου προκαλεί ανησυχία στο Βόλο. Παιδιά παίζουν με τη……..ζωή τους και τα αντανακλαστικά των οδηγών της πόλης.

Ειδικότερα, μόλις νυχτώσει, πετάγονται μπροστά στα αυτοκίνητα ανυποψίαστων οδηγών.

Ο Βασίλης Καλλίας, εκπαιδευτής οδηγών, αναφέρθηκε στην προσωπική του εμπειρία λέγοντας χαρακτηριστικά:”Βλέπω δύο παιδιά να με κοιτάνε με ένα πονηρό βλέμμα. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπήκα σε μία διαδικασία επιβράδυνσης του αυτοκινήτου πριν μου δώσουν αφορμή. Και πραγματικά, πετάχτηκαν μπροστά μου, γελούσαν και ένα τρίτο παιδί κρατούσε κινητό, μάλλον για να καταγράψει τη δοκιμασία”.

Αναφερόμενος σε άλλο συμβάν είπε ότι, ένα παιδί που περίμενε το λεωφορείο, έβαλε κουκούλα και διέσχισε κάθετα το δρόμο, χωρίς να βλέπει, προκαλώντας τους οδηγούς των οχημάτων και σίγουρα παίζοντας με τη ζωή του.

Η επικίνδυνη πρόκληση έχει δημιουργήσει ανησυχία και σίγουρα πρέπει να παρέμβουν γονείς και αστυνομία πριν θρηνήσουμε θύματα λόγω ανοησίας.

Προηγούμενο άρθροΕξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών στην Αθήνα – Πώς ξάφριζαν τα σπίτια του κέντρου
Επόμενο άρθροΧωρίς προσωπικό κινδυνεύει να μείνει ο τουρισμός – Σε συλλογική σύμβαση εργασίας ψάχνει η κυβέρνηση τη λύση