Το μήνυμα που στέλνει το ΠΑΣΟΚ είναι ότι «εδώ κάτι αλλάζει». Αυτό είναι κάτι που εισπράττουμε ως κλίμα από την κοινωνία.

Στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στο Action24, απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να επανακτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στον χώρο του κέντρου, αναφέρθηκα στους πολίτες που απέχουν από τις εκλογές από το 2009 καθώς δεν εκφράζονταν μέχρι πρότινος, από κανένα πολιτικό κόμμα.

Οι άνθρωποι αυτοί είδαν ένα νέο πρόεδρο, τον Νίκο τον Ανδρουλάκη, και είπαν: «Εδώ κάτι γίνεται. Σε αυτό εμείς θέλουμε να συμμετέχουμε γιατί όλο το άλλο είναι παλιό, είναι συντηρητικό, είναι τελειωμένο. Εμείς εδώ βλέπουμε κάτι καινούργιο.»

Είναι πλέον στο χέρι μας, την επένδυση που κάνουν αυτά τα νέα παιδιά να την κεφαλαιοποιήσουμε, να τους δείξουμε ότι εννοούμε αυτά που λέμε, να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε απλώς ένα κόμμα με νέο αρχηγό, αλλά έχουμε και ιδέες οι οποίες μπορούν να ριζώσουν στην ελληνική κοινωνία και να πάνε τη χώρα μπροστά.

Σημείωσα εμφατικά ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πολιτών προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά μετά την ασυνήθιστα μεγάλη κινητικότητα στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων και τοπικών οργάνων, εκτιμώ ότι αρχίζουμε και μιλάμε πάλι σε ανθρώπους που είχαν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο από αυτό, δεν υπάρχει κάτι πιο κολακευτικό, από το να έρχονται νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ πριν με την πολιτική και να μας λένε, «εγώ εδώ θα επενδύσω».

Προηγούμενο άρθροΗ Ευρυδίκη Γούση στο ΟΠΑΠ Game Time για το κρίσιμο ματς του Άρη με την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΑχαΐα: Τους έπεισαν ότι είχαν πέσει θύματα μαύρης μαγείας και τους απέσπασαν μεγάλα ποσά