Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, 18:00

Ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θανί, περιμένει η χώρα του να καλωσορίσει τους φιλάθλους στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είπε επίσης σήμερα στο Βερολίνο, όπου βρέθηκε για συνομιλίες με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με την αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων που θα βρεθούν στο τουρνουά, ότι «περιμένουμε και θέλουμε οι άνθρωποι να σεβαστούν τον πολιτισμό μας».

Το κράτος του Κόλπου, με μουσουλμανική πλειοψηφία, θα φιλοξενήσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μέση Ανατολή για ένα μήνα, από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου.

Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην επίσημη λίστα των προτεινόμενων καταλυμάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ πρέπει να υποδέχονται επισκέπτες με «αμερόληπτο τρόπο», διαφορετικά αντιμετωπίζουν καταγγελία συμβολαίων, όπως ανακοίνωσε η FIFA νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν έρευνα από σκανδιναβικά ΜΜΕ ανέδειξε ότι τρία από τα 69 ξενοδοχεία της επίσημης λίστας προτεινόμενων καταλυμάτων της FIFA θα απαγορεύσουν την είσοδο σε ομόφυλα ζευγάρια.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, 18:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Αλλάζει «γραμμή» η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ποιος γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση
Επόμενο άρθροΣτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Πανούσης: «Αστική ευγένεια γαρ…»