Θόρυβος προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες, όταν ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως διοικητής γνωστού νοσοκομείου τού ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και, μάλιστα, να πληρώσει ο ίδιος την αμοιβή του.

Τότε, χρήστες των social media και ορισμένα μέσα ενημέρωσης είχαν φωτογραφίσει τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρο Γιάνναρο, ως τον άνθρωπο που προσέγγισε τον κ. Κούγια για να αναλάβει την 33χρονη.

Ο ίδιος, μιλώντας  το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star,  δεν έκρυψε την ενόχλησή του που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να δεχθεί, όπως είπε, διασυρμό στα social media.

«Με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος και χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου στο Twitter. Αυτό νομίζω σταματά να είναι αστείο. Είναι μια ειδεχθής πράξη σε βάρος ενός πατέρας που δεν έχει σταματήσει να θρηνεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιβεβαιώνει ο Κούγιας τον Θ. Γιάνναρο

Και ο γνωστός ποινικολόγος, πάντως, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Θεόδωρου Γιάνναρου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως «δεν ήταν ο κ. Γιάνναρος ο διοικητής που μου τηλεφώνησε για να αναλάβω την Πισπιρίγκου».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε, μάλιστα, ότι συνομίλησε με τον κ. Γιάνναρο, ο οποίος του μετέφερε τα σχόλια που γίνονταν εις βάρος του στα social media για την υπόθεση, γι’ αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όπως είπε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιος ήταν ο διοικητής νοσοκομείου που τον προσέγγισε, κάνοντάς του πρόταση να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης κατηγορουμένης, ο κ. Κούγιας τόνισε πως «δυστυχώς, έχω δεσμευτεί να μην πω όνομα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση των αθλητών που διαμαρτύρονται στην ΕΛΟΠ
Επόμενο άρθροΒασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το «ριφιφί» στις θυρίδες