Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2022, 16:48

Ο Γιώργος Μασούρας έχει αρκετή πέραση στην Τουρκία, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Τραμπζονσπόρ όσο και της Φενέρμπαχτσε.

Πάντως πιο ζωηρό φαίνεται ότι είναι το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Τουρκίας, στην οποία ως γνωστόν αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης.

Η «Τραμπ» φέρεται να κατέθεσε μία πρώτη πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό η οποία απορρίφθηκε, καθώς οι Πειραιώτες αξιώνουν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για να ανάψουν το «πράσινο φως» στη μεταγραφή του παίκτη τους.

Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα «Fanatik» η πρωταθλήτρια Τουρκίας ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα προσφορά, ανεβαίνοντας στα 6 εκατ. ευρώ μαζί με αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων!

Στο εν λόγω ρεπορτάζ της επισημαίνεται παράλληλα ότι η «Τραμπ» «πατάει» και στο γεγονός ότι ο διεθνής άσος θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού.

Πάντως, όπως υπογραμμίζει το εν λόγω δημοσίευμα μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν σταθεροί στο ποσό των 8 εκατ. ευρώ που αξιώνουν για την παραχώρηση του παίκτη τους.

 Σε περίπτωση δε που οι δύο ομάδες δώσουν τα χέρια η «Fanatik» αναφέρει ότι οι άνθρωποι των πρωταθλητών Τουρκίας θα έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, για να προχωρήσει το deal.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2022, 17:00

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑρπαγή 6χρονου: «Πήρα το παιδί γιατί η μητέρα δεν το πήγαινε στο γιατρό» λέει ο πατέρας του μικρού Ράινερ
Επόμενο άρθροΤράπεζα της Ελλάδας: Συνεχής άνοδος της χρήσης των καρτών πληρωμής