Κοσμοπλημμύρα και σήμερα στις παραλίες, όπου κάποιοι περίμεναν όρθιοι για να βρουν ξαπλώστρα. Οι τιμές σε ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι για όλα τα πορτοφόλια, αλλά σε κάθε περίπτωση οι τιμές φέτος για καφέδες και σνακς είναι αυξημένες.

«Βούλιαξαν» οι παραλίες της Αττικής. Αν και Μάιος θυμίζει Αύγουστο.

Το θερμόμετρο αγγίζει τους 34 βαθμούς. Θερμοκρασία σε ασυνήθιστα για την εποχή επίπεδα που οδήγησε τους περισσότερους Αθηναίους στις κοντινότερες παραλίες της Αττικής.

Δροσιά ανάσας και μικρή απόδραση για όσους βρίσκονται στην Αθήνα καθώς για αρκετούς οι καλοκαιρινές διακοπές αργούν ακόμη.

Δεν «πέφτει καρφίτσα». Πολλοί περιμένουν όρθιοι να βρουν ξαπλώστρες. Άλλοι κάνουν βουτιές και άλλοι κάνουν ηλιοθεραπεία.

«Τσουχτερή» η βουτιά στη θάλασσα

Από το πρωί μικροί και μεγάλοι έτρεξαν να προλάβουν ξαπλώστρες αρκετοί μπορεί να επέλεξαν μια οργανωμένη παραλία ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που έφεραν το φαγητό και τον καφέ από το σπίτι τους για να ελαφρύνουν τα έξοδα τους.

Σε σχέση με πέρσι οι τιμές στις ξαπλώστρες είναι τσιμπημένες. Από 10-20 ευρώ στις πιο προσιτές οικονομικά παραλίες ενώ στις πιο εξεζητημένες μπορούν να αγγίξουν και τα 80 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝεκρή 25χρονη μετά από πτώση από μπαλκόνι διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο
Επόμενο άρθροΟλοκληρώνεται η πώληση των «ροσονέρι» στην αμερικανική RedBird Capital