Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού. «Παλιότερα υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες, τώρα δουλεύουν πιο πολύ η εικόνα και τα likes», λέει σχετικά με τις ευκαιρίες της εποχής μας.

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νορβηγό πρώην σύζυγό της, την απώλεια του πατερά της και τον λόγο που δε θέλει να την αποκαλούν γιαγιά.

«Παλιότερα υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες και λιγότεροι άνθρωποι. Τώρα δουλεύουν πιο πολύ η εικόνα και τα likes. Όταν έκανε η κόρη μου τα πρώτα βήματα στην υποκριτική είχα πολύ άγχος».

Για τον εγγονό της, η Νικολέττα Βλαβιανού λέει: «Αγαπώ πολύ τον εγγονό μου. Επειδή είμαι γιαγιά, με θεωρούν πολύ μεγάλη αλλά δεν είμαι».

Για τον πατέρα της λέει: «Έχασα πολύ μικρή τον πατέρα μου. Στο σχολείο έχω υποστεί bullying γιατί τα παιδιά με φώναζαν ‘το ορφανό’».

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η Νικολέττα Βλαβιανού λέει για τον πρώην σύζυγό της: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Νορβηγός. Έπρεπε να μείνω στη Νορβηγία και χωρίσαμε γιατί είχα καριέρα στην Ελλάδα.

Πιστεύω στον έρωτα αλλά δε μου έχει τύχει να μετατραπεί σε αγάπη».

To άρθρο Νικολέττα Βλαβιανού: Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Νορβηγός, χωρίσαμε γιατί είχα καριέρα στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Στις 5.080 τα νέα κρούσματα – 12 νεκροί και 130 διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροΥπ. Τουρισμού του Ισραήλ: Η Ελλάδα από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Ισραηλινούς