Οργή και αγανάκτηση στο Δήμο Φυλής για τους βανδαλισμούς κοινωνικού εξοπλισμού. Μετά από βανδαλισμούς και κλοπή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Ζεφυρίου.

Οι βανδαλισμοί και οι κλοπές κοινωνικού εξοπλισμού συνεχίζονται στο Δήμο Φυλής και η Δημοτική Αρχή συνεχίζει από την πλευρά της τις μηνύσεις κατά αγνώστων.

Μετά από βανδαλισμούς και κλοπή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Ζεφυρίου. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Δήμο Φυλής «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, καθώς τα συνεργεία μόλις είχαν τελειώσει έργα συντήρησης και εξοπλισμού στο Πάρκο».

Ο Γιώργος Ραφτέλης ενημέρωσε αμέσως το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος του ζήτησε να υποβάλει μήνυση, στο ΑΤ Ζεφυρίου, κάτι που όντως έγινε. Η Δημοτική Αρχή είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τα επόμενα βήματα σε περίπτωση που εντοπιστούν οι υπαίτιοι: «Σε περίπτωση σύλληψης των υπαιτίων, ο Δήμος θα παραστεί στο Δικαστήριο ως πολιτικός ενάγων, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του ασυνείδητου που απέρριπτε μπάζα, στον οποίο, εκτός από την ποινή φυλάκισης, κατασχέθηκε το φορτηγό.

Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, καθώς οι βανδαλισμοί έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα και επιβαρύνουν το Δήμο με εργατοώρες και τους φορολογούμενους με το κόστος των καταστροφών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝαύπακτος: Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο 65χρονος
Επόμενο άρθροΚτηνοτροφία: Ευρωπαϊκό πακέτο αποζημιώσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ