Χωρίς προβλήματα και με ποσοστό συμμετοχής 93,4%, έγιναν την Τετάρτη οι Πανελλαδικές στη Μαγνησία για τους αποφοίτους των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα.

Οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στα μαθήματα, των Λατινικών, για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας, για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Πληροφορικής, για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1212 υποψήφιοι σε σύνολο 1298 και απουσίασαν 86 (ποσοστό συμμετοχής 93.4 %).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 10 Ιουνίου με τα μαθήματα, της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται την Πέμπτη 9 Ιουνίου με τα μαθήματα, της Ηλεκτροτεχνίας 2, του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, του Ναυτικού Δικαίου-διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και της Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη: Κύκλωμα με παράνομες βίζες σε ελληνική πρεσβεία στην Ασία
Επόμενο άρθροΕπίσημα νέα ΑΜΚ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ