Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον αγαπημένος Σαμ Ασγκάρι και, όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, στον γάμο προκλήθηκε αναστάτωση αφού ο πρώην σύζυγος της προσπάθησε να «χαλάσει» την τελετή εισβάλλοντας στον χώρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ γνωρίστηκε το 2016 με τον Αμερικανο-Ιρανό Σαμ Ασγκάρι, μοντέλο και ηθοποιό, και ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον Σεπτέμβριο του 2021. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε αναρτήσει και στα social media φωτογραφίες από το διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Ο κακός χαμός που προκλήθηκε στον τρίτο γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μεταδόθηκε και στα social media, αφού ο Τζέισον Αλεξάντερ έκανε live στο Instagram. «Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο» ακούγεται να λέει ο πρώην σύζυγος της. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον Τζέισον Αλεξάντερ, ο οποίος παντρεύτηκε με την Σπίαρς το 2004, και τώρα κατηγορείται για παραβίαση και βανδαλισμούς. Το ένταλμα είναι σε βαθμό κακουργήματος καθώς κατηγορείται και για κλοπή σε άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές 2022: Τα σημερινά θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία
Επόμενο άρθροΧαλάζι: Μετρούν τις πληγές τους οι αγρότες