Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας 16 ετών, κινούμενος με ποδήλατο ως επιβάτης, οδηγούμενο από άλλον 16χρονο και ακολουθούμενος από τρεις νεαρούς 17, 14 και 17 ετών, έβρισε περαστικό άντρα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ένας 47χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος, έκανε παρατήρηση στον 16χρονο αλλοδαπό, προκειμένου να σταματήσει, πλην όμως αυτός στράφηκε κατ’ αυτού, βρίζοντάς τον και χτυπώντας τον στο πρόσωπο με γροθιές.

Στη συνέχεια ένας 33χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος, επίσης, προσπάθησε να τους χωρίσει, αλλά ο ανήλικος δράστης έβρισε κι αυτόν και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος αλλοδαπός με γροθιά έσπασε τζαμαρία εισόδου παρακείμενου καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, μαζί με τους άλλους ανήλικους φίλους του, όμως λόγω τραυματισμού του στο δεξί χέρι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο 16χρονος και η μητέρα του μήνυσαν τους καταστηματάρχες για εξύβριση, σωματική βλάβη, ψευδή καταμήνυση και απειλή, ενώ και οι δυο παθόντες καταστηματάρχες, μήνυσαν τον ανήλικο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ίδιος και η μητέρα του 36 χρονών Ελληνίδα για εξύβριση, ψευδή καταμήνυση σωματική βλάβη και απειλή.

Το επεισόδιο έγινε στην αρχή της οδού Ιάσονος στο Βόλο και οι τρεις ανήλικοι που ήταν παρέα με τον 16χρονο δεν είχαν συμμετοχή στο επεισόδιο.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Θα υπάρξει παρέμβαση στη βενζίνη – Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθροΣτην Αλβανία τα λιοντάρια που εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα