Καθαρές από το εργαστήριο του ΑΠΘ βγήκαν και οι νέες τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Ίριδας, που πέθανε στην κούνια του σπιτιού της, την Άνοιξη του 2021, όταν κοντά της, εκείνη την τελευταία νύχτα στη σύντομη ζωή της, ήταν η μητέρα, η θεία και η τότε 8χρονη Τζωρτζίνα.Τέσσερις μήνες μετά από την πρώτη συνέντευξη που είχαν δώσει οι γονείς, ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, ξεκαθαρίζει στο MEGA ποια στοιχεία έκαναν τους επιστήμονες να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε.

Αν όλα αυτά καταγραφούν τις επόμενες ημέρες και μέσα στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, θεωρείται βέβαιο πως θα κινηθούν μια σειρά από διαδικασίες, με πολλούς να μιλούν τις τελευταίες ώρες για νέες διώξεις.

Στο επίκεντρο, εκτός από την 33χρονη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται να βρεθεί και η αδερφή της, Δήμητρα, που έζησε από κοντά τα δραματικά γεγονότα – με τις αντιφάσεις στις καταθέσεις της να αξιολογούνται από τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως έχουν πει τόσο η 33χρονη όσο και η αδερφή της, έλειπε από το σπίτι και ειδοποιήθηκε όταν το βρέφος ήταν ήδη νεκρό.

Το τοπίο στο θρίλερ φαίνεται να ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο και όλα δείχνουν πως οι αρχικοί φόβοι για τριπλή εγκληματική ενέργεια, πολύ σύντομα, θα επιβεβαιωθούν.

Μέχρι το τέλος του μήνα, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει επιστημονικά και οι γρίφοι στη σκοτεινή υπόθεση της Πάτρας, που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα, θα απαντηθούν με νέα στοιχεία.

Γαλεντέρης: Καθαρές οι τοξικολογικές Μαλένας και Ίριδας

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, υπογράμμισε ότι οι τοξικολογικές για τους θανάτους των δύο παιδιών αναμένεται να είναι αρνητικές.

Κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά δεν δηλητηριάστηκαν με κάποια ουσία, όπως έγινε στην περίπτωση της Τζωρτζίνας με την κεταμίνη.

Παράλληλα, ο κ. Γαλεντέρης αναφέρθηκε στη δυσκολία εξαγωγής σωστών αποτελεσμάτων, επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το θάνατο των παιδιών και τα δείγματα που έχουν διασωθεί έχουν περιορισμούς καθώς επεξεργάζονται δύσκολα.

«Τα στοιχεία από την εκταφή θα είναι πιο αξιόπιστα από τα δεδομένα που είχαμε, θα δώσουν περισσότερα στοιχεία», προσέθεσε ο κ. Γαλεντέρης, υπογραμμίζοντας ότι είναι αρκετά πιθανή η εκταφή των δύο παιδιών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέντε νέοι υπερυπολογιστές νέας γενιάς στην Ευρώπη εκ των οποίων ο ένας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Δράμας με τον Δήμο Hadjidimovo συνεργάζονται για τουριστικούς λόγους