Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 15:31

Παίκτης του Ιωνικού είναι ο Φαμπιάν Αντούνες, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (17/6) τη συμφωνία της με τον Γάλλο αμυντικό μέσο. Ο 30χρονος άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί επίσης τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως αριστερός μπακ, διαθέτει ελληνική εμπειρία, καθώς την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή και το επιτελείο του όπως και τους οπαδούς μας. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Φαμπιάν Αντούνες.

Ο Αντούνες είναι 30 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως χαφ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις θέσεις της άμυνας.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ντρανσί και στη συνέχεια στη Ρεντ Σταρ. Η βελγική Βιρτόν το 2014 ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, για να ακολουθήσουν οι Οστάνδη, Σεντ-Τρούιντεν και Βέστερλο. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, καταγράφοντας 33 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Φαμπιάν Αντούνες και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 15:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαρδαλιάς μετά την τούρκικη παρενόχληση: Πάντοντε υπάρχει το αδιαπέραστο τείχος των Ένοπλων Δυνάμεών μας
Επόμενο άρθροH Σακελλαροπούλου παρασημοφόρησε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μ. Σχοινά