Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ο γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου «Κάμελ» για την επίθεσή του την Κυριακή, σε 30χρονο πατέρα μωρού παιδιού, στο Βόλο.

Ο «Κάμελ» καταδικάστηκε για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τόσο στον πατέρα όσο και στο 16 μηνών βρέφος του. Ετσι, ο 39χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας για να εκτίσει την ποινή του.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο 30χρονος πατέρας ξέσπασε σε λυγμούς, μη μπορώντας να περιγράψει το περιστατικό, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό,τo βράδυ της Κυριακής στις 22:45,ο 39χρονος παρενόχλησε το νεαρό άνδρα, μπροστά  στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος συνόδευε το παιδί του μέσα στο καρότσι. Μάλιστα, ο «Κάμελ» επιτέθηκε και στο παιδί, προσπαθώντας να το πετάξει έξω από το καρότσι. Το σοκ του νεαρού άνδρα ήταν μεγάλο και αμέσως φώναξε τους περαστικούς για βοήθεια, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν το δράστη.

Επειδή ο συγκεκριμένος είναι δημόσιος κίνδυνος κατ’ επανάληψη, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε, μετά την αποφυλάκισή του, να αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος για την προεδρία της Super League ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Επόμενο άρθροΜετά την FINA, FIFA και World Athletics αλλάζουν τους κανονισμούς για τους τρανσέξουαλ