Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο ιερέας που πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την πρεσβυτέρα, σε χωριό του Νοτίου Πηλίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν ο ιερέας ξέσπασε σε βάρος της συζύγου του, με φωνές και απειλές, ενώ δεν δίστασε να “σηκώσει” ακόμη και χέρι εναντίον της. Ο παπάς φέρεται να τα έσπασε όλα στο σπίτι και στη συνέχεια να χτύπησε την πρεσβυτέρα, με αποτέλεσμα η ίδια να καλέσει την αστυνομία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεσή του τη Δευτέρα.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι άσκησε βία σε βάρος της και παραδέχτηκε μόνο ότι τα «έσπασε» στο σπίτι, γεγονός που απέδωσε στη γενικότερη οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Από την πλευρά της η πρεσβυτέρα φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του, παρότι τον παρουσίασε ως έναν νευρικό άνθρωπο που συχνά προκαλεί επεισόδια μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ιερέας πρωταγωνιστεί σε ανάλογο επεισόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως και στο παρελθόν έχει προβεί σε πράξεις βίας σε βάρος της συζύγου του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Επόμενο άρθροΔυο ακόμη συλλήψεις για ηχορύπανση στην Σκιάθο