Την πρόθεσή του ν’ αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου διατύπωσε, πάλι, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως είπε ο κ. Μπέος, σε δέκα ημέρες το πολύ θα υπάρξει θετική, ή, αρνητική κατάληξη με τους δύο υποψήφιους αγοραστές, από το σύνολο 7 ενδιαφερόμενων επενδυτών, που εξέφρασαν ενδιαφέρον να εξαγοράσουν τις μετοχές της ομάδας, αλλά, κάποιοι απ’ αυτούς απορρίφθηκαν εξαρχής. Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος αποκάλυψε ότι μετά την απεμπλοκή του από το ποδόσφαιρο θέλει να διαθέσει περισσότερο χρόνο στα πέντε του παιδιά, στο Δήμο Βόλου και στην προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του.

Αφορμή για τη συνέντευξη Τύπου ήταν η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, του Γάλλου Οσβάλντ Τανσό.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα παραδοθεί έτοιμη η ομάδα στους υποψήφιους αγοραστές ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι δεν αγχώνεται, ούτε βιάζεται, ζητώντας να υπάρξει ενδελεχής έλεγχος από τους υποψήφιους επενδυτές, διευκρινίζοντας ότι αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, σε 2-3 μέρες, θα υπάρχουν κενά στον σχεδιασμό. Αν ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, θα είναι έτοιμη η ομάδα και θα παραδοθεί πλήρης.

Ο κ. Μπέος κατέληξε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

”Στην Ελλάδα λοιδορήθηκα, έφαγα λάσπη, οδηγήθηκα στη φυλακή, δε θέλω ούτε ο χειρότερος εχθρός μου να βιώσει, όσα βίωσα. Βγήκα νικητής απ’ όλο αυτό, δυνατός. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο δε λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους. Κυβέρνηση και ΕΠΟ οφείλουν να βάλουν τους όρους που θα ισχύουν για όλες τις ομάδες. Η μικρή και η μεγάλη ομάδα πρέπει να φαίνεται στο γήπεδο, κι όχι στα χαρτιά. Στην Ελλάδα, τους όρους τους βάζει το “Big 4″, όπως μόνες τους βαφτίστηκαν κάποιες ομάδες, και είναι όλοι προς όφελος δικό τους κι όχι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Προηγούμενο άρθροΟριστικά με τις ΗΠΑ η Εθνική στα προημιτελικά του Παγκοσμίου
Επόμενο άρθροΘανάτωση χιμπατζή: Το να ζει σε πάρκο είναι σαν να ζει ένας άνθρωπος σε ασανσέρ